Hitelesítés

Hőfogyasztásmérő hitelesítése

 

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal szerződött laborjaként vállaljuk kompakt és összetett rendszerű hőfogyasztásmérők hitelesítését, rövid határidővel (DN15-DN150 méréstartományban) távhő szolgáltatók, energia termelők és üzemeltetők részére.

Tesszük mindezt a hazánkban legmodernebb automatizált mérési eljárásokkal, saját tervezésű és készítésű etalon hitelesítő berendezésekkel. A folyamatosan újra kalibrált és etalonná nyilvánított műszereink garanciát jelentenek, hogy az általunk hitelesítési tanúsítással ellátott hőfogyasztásmérő rendszerek a hitelesítést követő 6 évig* az elérhető legpontosabb eredményekkel fognak szolgálni.

Hitelesítési szolgáltatásunkat az elérhető legrövidebb határidővel vállaljuk -jellemzően 1-3 hét átfutással- hogy a mérő kiesése ne okozzon jelentős fennakadást az elszámoláskor. Nyári idényben a megnövekedett terhelés miatt javasoljuk előre leegyeztetni a pontos szállítási időket és darabszámokat, hogy a vállalt határidőt tartani tudjuk.

* 2023.09.01. napon hatályba lépett kormányrendelet értelmében az ezen dátum után vásárolt vagy újrahitelesített hőfogyasztásmérők hitelesítési hatálya az eddigi 4 évről 6 évre változik! A 2023.08.31. előtt vásárolt vagy hitelesített mérők hitelesítésének hatálya továbbra is 4 év.  

 

Bizalommal forduljon hozzánk és megoldjuk mérési, hitelesítési problémáját!

Honlap készítés