Bemutatkozunk

A javító bázis a legújabb UNIOS előírásoknak megfelelően került kialakításra, egyben a MAGYAR KERESKEDELMI ENGEDÉLYEZÉSI HIVATAL laboratóriuma is. Mindkét laboratóriumunk hitelesítő berendezései a jelenleg legkorszerűbb tömegmérés elvén működik, etalon mérleg felhasználásával.

 

Több éve működtetjük ISO 9001 minőségirányítási rendszerünket. Cégünk az Unióba való belépéskor elsőként szerezte meg az új előírások szerinti hőmennyiségmérő hitelesítő laborengedélyt, mely a csatlakozás utáni megváltozott eljárások szerinti hitelesítést tett lehetővé.

 

Ugyancsak elsőként kapta meg laborunk a 150 m3/h méréstartományig a hitelesítési engedélyt hőmennyiségmérőkre, melyet egy új mérőpad üzembe helyezése tett lehetővé

A 2006 áprilisában elfogadott és 2006 november 1.-én életbe lépett Európai Uniós mérőeszköz direktíva (MID) szerinti hitelesítés műszaki fejlesztéseivel elkészültünk, így az érvénybe lépés pillanatában már megfeleltünk az új feltételeknek.

 

A javítást, bemérést több mint 20 éve ebben a szakmában dolgozó szakemberek végzik, melyek továbbképzését rendszeresen biztosítjuk. Szakembereink képzettsége, felkészültsége a műszerésztől a felsőfokú metrológusig biztosítják a hitelesítési folyamat valamennyi fázisában a pontos, a hatósági előírásoknak mindenben megfelelő minőséget.

 

Tevékenységünk folyamatos mérésügyi felügyelet alatt zajlik. Ennek egyik eredményeképp a MAGYAR KERESKEDELMI ENGEDÉLYEZÉSI HIVATAL laborunkat jelölte ki a hőmennyiségmérők és vízmérők reklamációs hatósági vizsgálatának elvégzésére.

A szakszerű újrahitelesítés és alkatrész biztosítás miatt szervizszerződést kötöttünk a gyártó és forgalmazó cégekkel.

 

A megrendelő és a szolgáltatás követelményeinek figyelembevételével, a mennyiségmérők minden paraméterét be tudjuk állítani.

A vállalkozási ár tartalmazza a gyári paraméterek beállítását!!!

 Műszaki követelményeket a felhasználás helye, átfolyt folyadék minősége, hőmérséklete, leolvasási követelménye, információs rendszerhez kapcsolódása határozza meg. A különböző gyártók és forgalmazók összes paramétereit összehasonlítva   kínálunk  gyári áron mennyiségmérőket.

Bizalommal forduljon hozzánk és megoldjuk mérési, hitelesítési problémáját!