Bemutatkozunk

Cégünk 1997-ben lett alapítva. A kezdetekben Szekszárdon, majd 2005-től Budapesten egyaránt legkorszerűbb berendezésekkel elátott laborjainban végezzük a hőfogyasztásmérők és vízmérők hatósági hitelesítését, javítását.

A javító bázis a legújabb UNIóS előírásoknak megfelelően került kialakításra, egyben a MAGYAR KERESKEDELMI ENGEDÉLYEZÉSI HIVATAL laboratóriuma is. Mindkét laboratóriumunk hitelesítő berendezései a jelenleg legkorszerűbb tömegmérés elvén működik, etalon mérleg felhasználásával.

 

Több éve működtetjük ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerünket. Cégünk az Unióba való belépéskor elsőként szerezte meg az új előírások szerinti hőfogyasztásmérő hitelesítő laborengedélyt, mely a csatlakozás utáni megváltozott eljárások szerinti hitelesítést tett lehetővé.

 

Ugyancsak elsőként kapta meg laborunk 150 m3/h méréstartományig a hitelesítési engedélyt hőfogyasztásmérőkre, melyet egy új mérőpad üzembe helyezése tett lehetővé.

A 2006 áprilisában elfogadott és 2006 november 1-én életbe lépett Európai Uniós mérőeszköz direktíva (MID) szerinti hitelesítés műszaki fejlesztéseivel elkészültünk, így az érvénybe lépés pillanatában már megfeleltünk az új feltételeknek.

 

A javítást, bemérést több mint 20 éve ebben a szakmában dolgozó szakemberek végzik, melyek továbbképzését rendszeresen biztosítjuk. Szakembereink képzettsége, felkészültsége a műszerésztől a felsőfokú metrológusig biztosítják a hitelesítési folyamat valamennyi fázisában a pontos, a hatósági előírásoknak mindenben megfelelő minőséget.

 

Tevékenységünk folyamatos mérésügyi felügyelet alatt zajlik. Ennek egyik eredményeképp a MAGYAR KERESKEDELMI ENGEDÉLYEZÉSI HIVATAL laborunkat jelölte ki egyedüliként a hőfogyasztásmérők és vízmérők reklamációs hatósági vizsgálatának elvégzésére.

A szakszerű újrahitelesítés és alkatrész biztosítás miatt szervizszerződést kötöttünk a gyártó és forgalmazó cégekkel.

 

Bizalommal forduljon hozzánk és megoldjuk mérési, hitelesítési problémáját!

Honlap készítés